Антицелулитен оформящ гел – Зелено кафе | FERROCELL | Skin-aPorter.com

Антицелулитен оформящ гел – Зелено кафе

22,00 лв.
2-3 работни дни

redeem
Купувайки този продукт, ще получите 2 бонус точки . В количката ви в момента има 2 точки което може да бъде конвертирано във ваучер 0,60 лв. .


Anticelut Slimming Gel e създаден от учените в лаборатория Амрита. Противоцелулитното действие на препарата се дължи на комбинация от съставки, най-съществена значение от които има аминокиселината Л-Карнитин (L-Carnitine).

Разфасовка: 250мл

За поръчка: 0885 226 222

Количество Налично

:  Грижа за Тяло
:   FERROCELL COSMETICS
:   Налично

Anticelut Slimming Gel, създаден от учените в лаборатория Амрита. Противоцелулитното действие на препарата се дължи на комбинация от съставки, най-съществена значение от които има аминокиселината Л-Карнитин (L-Carnitine). 

Именно тя гарантира изгарянето на мазнините на мястото, където е нанесен гелът. Ефектът се дължи на способността на Л-Карнитина да функционира като „совалка”, пренасяща мастните киселини с дълга верига през клетъчната мембрана в митохондриите, където те изгарят. Без негово съдействие липидите трудно биха могли да преминат през непропускливата мембрана, но когато той се свърже с мастната молекула, това става лесно. 

Предимството на Л-Карнитина обаче не приключва дотук. След като липидната молекула бива изгорена се получават отпадъчни продукти, с които Л-Карнитина отново се свързва и ги извежда обратно през клетъчната стена. Така действието на Л-Карнитина е двойно - веднъж доставя мастните молекули в клетката, и втори път елиминира отпадните продукти. 

Включеният в продукта екстракт от люта чушка (Capsicum Annuum Extract) също повлиява благоприятно тъканната обмяна. Действайки като бета-стимулатор, той разширява кръвоносните съдове, засилва кръвообращението и подобрява процеса на дрениране в целулитната тъкан. 

Наличието в гела на мастноразтворимата форма на витамин C (Ascorbyl Palmitate) стимулира синтеза на Л-Карнитин. Освен това той е мощен антиоксидант, реализиращ ефекта си директно върху клетъчните мембрани. Благодарение на това успешно се предотвратява окислението на белтъците и липидите, напречното свързване на колагеновите влакна, дермата се стабилизира, уплътнява и изглажда, а възпалителният оток намалява. 

Anticelut Slimming Gel – бързо и лесно прониква в кожата, което гарантира достигане на активните съставки до „целта”. Предизвиква охлаждане, което е желателно след загряващия масаж. То води до свиване на кръвоносните капиляри, оттичане на лимфата и заглаждане на кожната повърхност. Приложен след някой от горе описаните масажни продукти, антицелулитният гел повишава концентрацията на активните съставки в кожата и осигурява „действие с продължение”, тоест дълго след приключването на масажа. Може да се прилага и самостоятелно.

Начин на употреба:

Гелът се нанася ежедневно в равномерен слой върху кожата на целулитните участъци и се втрива с кръгообразни движения.

FER6

Характеристики

Тип кожа
Всеки тип кожа
Тип продукт
Оформящи тялото
Приложение при
Антиоксидант
Изглаждащ
Целулит
подкожни мазнини

Специфични кодове

Няма отзиви.

chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.