Гел за тяло "Липофика" Bw - 200ml | Juliette Armand | Skin-a-porter.com

Гел за тяло "Липофика"

53,00 лв.
2-3 работни дни

redeem
Купувайки този продукт, ще получите 5 бонус точки . В количката ви в момента има 5 точки което може да бъде конвертирано във ваучер 1,50 лв. .


Липофика Гел (Lipofykia Gel) Bw 

Приятно ароматен гел от водорасли за тяло, подходящ при терапии за редуциране на  целулит и упорити подкожни мазнини.

200ml

За поръчка: 0885 226 222

Разфасовка
Количество Последна наличност

:  Грижа за Тяло
:   Juliette Armand
:   Последна наличност

Действие: Редуцира появата на неравен релеф, в следствие поява на целулит и подобрява еднородността на кожата като я оставя по-гладка и по-стегната. Липофика Гел комбинира Кафеви Водорасли (Fucus Versiculosus), водорасли богати на микроелементи (като йод, желяза Fe, цинк Zn) и аминокиселини. Подсилен с йоден комплекс (йодрат) с екстракти от спирулина и рускус, които повишават микроциркулацията, активират клетъчния метаболизъм и играят основна роля за детоксикацията, изгарянето на мазнините и процеса на елиминиране на триглицеридите от организма. Гелът лесно се абсорбира и има приятен мирис на мента.

Употреба: Масажирайте докато се абсорбира и не отстранявайте (измивайте) продукта. За да увеличи ефекта си, при фазата на масаж предварително може да нанесете Термослим Гел (Thermoslim Gel), а след това Липофика Гел (Lipofykia Gel) и да масажирате докато се продуктите се абсорбират.

Ключови съставки: екстракт от Кафяви Водорасли (Fucus Versiculosus), екстракт от спирулина, екстракт от рускус, йодорат, талатон.

JA-Bw03

Характеристики

Тип кожа
Комбинирана кожа
Мазна кожа
Нормална кожа
Суха/Зряла кожа
Тип продукт
Body Wellness
Приложение при
Изглаждащ
Лифтинг
Целулит

Специфични кодове

Няма отзиви.

chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.