Изсветляващ продукт за лице "ФОРТЕ С" 12% | Juliette Armand | Skin-a-porter.com

Изсветляващ продукт за лице "ФОРТЕ С" 12%

80,00 лв.
2-3 работни дни

redeem
Купувайки този продукт, ще получите 8 бонус точки . В количката ви в момента има 8 точки което може да бъде конвертирано във ваучер 2,40 лв. .


Форте С 12% (Forte C 12%) Pr 304

Чист витамин С серум подходящ за всички видове кожа.

10ml

За поръчка: 0885 226 222

Разфасовка
Количество Налично

:  Изсветляване
:   Juliette Armand
:   Налично

Действие: Чистият витамин С е под формата на прах (L-аскорбинова киселина) и се активира при създаването на серумен разтвор с 12% консистенция преди първата му употреба. Витамин С има широк спектър от действия с много публикувани клинични изследвания, обсъждащи антиоксидантните, хидратиращи, стягащи, регенеративни и избелващи свойства на витамина. Серумът Форте С 12% хидратира и възстановява кожата, подобрява нейната текстура и подобрява тонуса на кожата.

Употреба: Натиснете бутона на върха на тапата/капачката на шишето (без да го/я отвъртате от гърлото на шишето) и така ще освободите активният прахообразен компонент в разтвора. След като се убедите, че съдържанието от гърлото на шишето е попаднало в разтвора разклатете добре до пълното разтваряне на прахообразния компонент.

Нанесете определено количество (5-10 капки) върху почистена кожа и леко и деликатноразпределете по повърхността на лицето, докато продуктът не се абсорбира. След отваряне съхравявайте в хладилник 3 месеца.

Ключови съставки: L-аскорбинова киселина 12%, A-бисаболол, алое вера.

JA-Pr 304

Характеристики

Тип кожа
Всеки тип кожа
Комбинирана кожа
Мазна кожа
Нормална кожа
Суха/Зряла кожа
Тип продукт
Витаминен серум
Серуми
Приложение при
Антиоксидант
Лифтинг
Отпусната кожа
Хидратация

Специфични кодове

Няма отзиви.

chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.