Възстановяваща Маска "Ексфо лайн" Re 407-50ml | Juliette Armand | Skin-a-porter.com

Възстановяваща маска за лице "Ексфо лайн"

75,00 лв.
2-3 работни дни

redeem
Купувайки този продукт, ще получите 7 бонус точки . В количката ви в момента има 7 точки което може да бъде конвертирано във ваучер 2,10 лв. .


Възстановяваща Маска (Repairing Mask) Re 407

Възстановяваща маска за лице, подходяща за всички видове кожа.

50ml

За поръчка: 0885 226 222

Разфасовка
Количество Налично

:  Маски
:   Juliette Armand
:   Налично

Действие: Обновява и подсилва естествените и комплексни защитни функции на кожата. Маска, която поправя несъвършенствата и уврежданията на кожата и я хидратира. Аминокиселината и комплексът аденозини, които съдържа, работят директно в ДНК като обръщат вредите, причинени от ултравиолетовата радиация и така се борят срещу зачервяването. Биоплацента, биохимичен компонент (Biofermentation), стимулира клетъчния растеж и синтезата на фибробластен колаген и така помага за заздравяването на раните и подобрява еластичността на кожата. Маската е подсилена с морски колаген, еластин и дермонектин, които са съставки, които помагат на кожата да възвърне загубената си сила, мекота и консистенция.

Употреба: Нанесете плътен слой и след определено време (10 мин.) при частично изсъхване на маската може да приложите масаж, след което (15 мин.) тя се отстранява с вода.

Ключови съставки: биоплацента, дермонектин, морски колаген, тирозин, пролин, зелен протеин (от неживотински произход), аденозин, алантоин.

 

JA-Re 407

Характеристики

Тип кожа
Всеки тип кожа
Комбинирана кожа
Мазна кожа
Нормална кожа
Суха/Зряла кожа
Тип продукт
Маски за лице
Приложение при
Лифтинг
Отпусната кожа
Регенериране

Специфични кодове

Няма отзиви.

chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.