Сиртуин Хиалуронов Серум Pr 303 - 20ml | Juliette Armand | Skin-a-porter.com

Серум за лице със сиртуин

75,00 лв.
2-3 работни дни

redeem
Купувайки този продукт, ще получите 7 бонус точки . В количката ви в момента има 7 точки което може да бъде конвертирано във ваучер 2,10 лв. .


Sirtuin Hyaluronic Serum (Сиртуин Хиалуронов Серум) Pr 303

Хидратиращ серум, обогатен с протеин (Sirtuin) в ранен стадий на развитие (“млад протеин”). Продуктът е подходящ за всички видове кожа.

20ml

За поръчка: 0885 226 222

Разфасовка
Количество Налично

:  Серуми
:   Juliette Armand
:   Налично

Действие: Съчетава хидратиращото, стягащо действие на хиалуроновата киселина с антиейдж действието на Сиртуина. Хиалуроновата киселина в серума създава защитен хидратиращ филм и така намалява трансдермалната водна загуба на кожата. Серумът допринася за структурната цялост на извънклетъчната матрица на кожата като образува здрава решетка, поддържаща колагеновите и еластинови влакна в дермата. Сиртуинът се определя като ген за дълголетие и благодарение на неговия механизъм на действие се дължи т. нар. процес по “самопречистване” на клетката от увредени ДНК структури. Серумът се препоръчва за кожа с ранни признаци на стареене и за превантивна защита от такива.

Употреба:Нанесете малко количество върху почистена кожа и леко и деликатно масажирате лицето, докато продуктът не се абсорбира.

Ключови съставки: MMW (средно молекулно тегло) хиалуронова киселина

0.1%, LMW (малко молекулно тегло) хиалуронова киселина 0.1%, XS(ниско молекулно тегло) хиалуронова киселина 0.1%, комплекс Сиртуин 5%.

JA-Pr 303

Характеристики

Тип кожа
Всеки тип кожа
Комбинирана кожа
Мазна кожа
Нормална кожа
Суха/Зряла кожа
Тип продукт
Серуми
Приложение при
Лифтинг
Регенериране
Финни бръчки
Хидратация

Специфични кодове

Няма отзиви.

chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.